25 juli

  • Na een nacht met de airco aan waarin een paar van ons een goede nachtrust genoten en een helaas minder gingen we ontbijten bij Dennies. een keuze uit 3 menu's deed ons besluiten van elk er een te nemen. twee waren met ei waarvan 1 met brood en 1 met pancakes. de 3de keuze was een soort granenpap( verschrikkelijk) vergezeld met vers fruit. waar we allemaal wel tuk op waren. daarna met de auto een rondritje door Las-Vegas gemaakt om dit vervolgens lopend over te doen. Indrukwekkende hotels o.a. het venetian hotel waar een gondel door heen vaarde, het mgm was een jungle paradijs hotel new-york met een rollercoaster waar chris en Lisa een ritje meemaakten a14 dollar pp per rit, hotel parsien met de heuse Eifeltoren, Met de trein door het Treasurehotel naar het la Mirage hotel en zo kan ik nog even doorgaan. indrukwekkend maar vooral de enorm grote casino's waar je altijd door heen moet lopen in de hoop dat de verleiding tot gokken er is. het was ongeveer 40 graden dus de hitte was enorm gelukkig konden we ook vaak met de roltrap. Bij Starbucks 3 kopjes koffie en een koek besteld even afrekenen iets meer dan 25 dollar wat een prijzen.
  • Op zoek naar een supermarkt leert ons dat we beter bij de Mac yoghurt kunnen bestellen ook hier rijzen de prijzen de pan uit. vandaar al die dikke mensen het is veel goedkoper om fastfood te ten maar dan moet je wel de juiste keuze maken. sávonds eten we bij het Harley Davidson cafe een barbeque het is niet te eten het eten komt nu al onze neus uit.l Las-vegas met lichtjes is een unieke ervaring en ook de fonteinenshow bij hotel Belliagio is mooi. Nog indrukweekkender zijn alle mensen op straat die geld willen verdiene als proppers vooshows dinners en sexclubs(chris kon kwartetten met zijn kaartjes) verkleed als popster of disneyfiguur in de hoop om samen op de foto te kunnen. OM ongeveer 11 uur lagen we op bed de airco op de laagste stand maar het geluid is niet te harden. Op naar een goede nachtrust.

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer