3e dag San Francisco

3e dag San Francisco.

Geprobeerd om vroeg op te staan, helaas de wekker was niet afgegaan. Uiteindelijk waren we om 7.45 bij het kantoor voor Alcatraz maar alle kaartjes waren uitverkocht. Om 4 uur s ’nachts zitten de eerste mensen al. besloten vandaag gescheiden op pad te gaan, de dames naar Chinatown, ik naar het San Francisco fire department museum. Het was volgens de routeplanner een uurtje lopen naar het museum. In het hotel vonden ze dat het toch wel erg ver was en raadde mij de bus aan. Dus heen met de bus terug gelopen naar de dames in Chinatown. Wij lopen gearmd door de straten naar Chinatown het winkelen valt tegen onderweg maken we nog een aantal foto’s van bezienswaardigheden. In Chinatown maak ik op een gegeven moment een foto en hoor ik iemand zeggen kijk is wie je op de foto hebt gezet. Het was Chris alleen hij stond niet op de foto. We besluiten ieder weer apart verder te gaan. Chris bevalt het goed even alleen op stap en wij kunnen rustig verder winkelen. We spreken bij een park af niet alleen  de daklozen leven veel buiten ook de Amerikanen zelf zijn veel buiten aan het sporten, in de parken met de kinderen buiten enz. Helaas zijn wij veel te laat ik had gehoopt dat Chris nog lekker in het zonnetje lag waar hij zo van houdt maar helaas. Terug naar het hotel waar Chris ondertussen al was gaan kijken en weer op straat bad tot de heilige Antonius en ja hoor na 3x bidden kwam hij ons tegen. We besluiten nog even van het zonnetje op het dakterras bij het zwembad te gaan liggen. Helaas duurt het genieten niet lang want het brandalarm gaat en we moeten ons verzamelen via de trap naar de lobby. Sommige mensen hebben al hun spullen bij zich en in de lobby aangekomen horen we dat het vals alarm is. Het levert Chris weer een paar mooie plaatjes op. We gaan uiteten en eten Japans was heerlijk. We gaan vroeg naar bed omdat we besluiten voordat we vertrekken toch om half 6 in de rij voor kaartjes voor Alcatraz te gaan staan. Om 5 uur gaat de wekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reacties 2

Kees 08-08-2012 23:47

Hoi luitjes

Mooie verhalen hoor, jullie zien en beleven veel!
Thuis nog wel een weekie bijtrekken denk...?.
Veel plezier nog!
Groeten Kees en Carla

barry 10-08-2012 21:00

hallo, alles okay.ik denk het wel,wat een drukke dagen hebben jullieals ik het zo lees.Vindt Lisa het gezellig ? Nou Lies je ziet veel en maakt mooie fotoos Ik ben benieuwd om je verhalen te horen.met Koen gaat alles prima.
geniet nog de laatste week .lieve groetjes van ons

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer