Aankomst

Om 3;30 ging de wekker. 4;30 moesten we op het vliegveld zijn want 7;45 vertrok ons vliegtuig al naar Las Vegas. Met veel gehaast zaten we eindelijk rond 4;30 in de auto op weg naar het vliegveld. Koen bracht ons daar heen. We waren rond 4;50 op schiphol, daar hebben we afscheid genomen van Koen. We hebben zelf ingecheked en nadat onze koffers onderweg waren naar het vliegtuig. Zijn wij nog even wezen kijken in de leuke winkeltjes op schiphol. Daarna zijn we naar de Gate gelopen en werden onze handbagages gecontroleerd en wijzelf gefouilleerd. 

Toen zijn we aan boord gegaan in het vliegtuig. Onze handbagages in de luiken gestopt en 10 uur gezeten op een stoeltje. Het landen en opstijgen ging goed! De rit was wel erg lang, gelukkig kregen we genoeg eten en drinken. Dus om 11;00 (Amerikaanse tijd) stonden we al in de snikhete zon in Las Vegas. We hebben de bus gepakt naar de auroverhuur, we mochten uit een rijtje hele mooie auto's kiezen erg leuk! We hebben een hele mooie, grijze, hoge Ford gekozen. Erg ruim van binnen met geblindeerde ramen. Daarna zijn we met de auto naar ons hotel gereden helaas mochten we nog niet inchecken (dit mocht pas om 15;00) Dus zijn we maar even wat gaan eten bij Denny's. En zijn we even naar de supermarkt geweest om water te halen. Het eten was erg lekker! Chris at een dubbele cheesburger + een banaan, aardbeien milkshake. Karin at ei met vlees en groente met een lekkere mango shake. En Lisa at een Omelette met een mangoshake. Inmiddels was het 15'00 dus zijn we naar het hotel gereden en zijn ingechecked. Goede kamers, beter dan verwacht. Karin is al wezen zwemmen in het zwembad en Lisa en Chris hebben alleen maar op het bed gelegen. 

Reacties 1

Mirjam 26-07-2012 08:38

Hai ja is het zo erg? Hoop dat jullie een beetje zijn uitgerust en ervan kunnen genieten!

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer